Zizomedia.nl streamt uw event op een professionele en betaalbare wijze. Wij streamen alle events middels een professioneel platform.

Wij kunnen elk event met meerdere camera's livestreamen en op locatie de beelden via een live-mixer direct via internet uitzenden.

Denk bij een livestream aan een uitvaart, huwelijk, webinair maar ook aan bedrijfs-events zoals congressen en/of videoconferencing.

Ook goed geluid is noodzakelijk voor een professionele stream. Hiervoor hebben wij ook de noodzakelijk audio toepassingen beschikbaar.

Geen Netwerk. Wat nu?
Onze livestream beschikt over meerdere netwerken dus stand-alone. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook livestreamen vanaf een natuurbegraafplaats.
 
Ga LIVE
Het begrip livestream heeft door de gevolgen van COVID-19 een nieuwe dimensie gekregen. Sinds de uitbraak van het coronavirus omarmen veel bedrijven en particulieren steeds meer. Zizomedia produceert haarscherpe streams met 1 of meerdere camera’s. We zien bij veel van onze klanten de behoefte om naast het maximale aantal klanten in de 1,5 meter samenleving meer mensen te bereiken met livestreaming.

 

 

0651112378
info@zizomedia.nl

Kvk Den Bosch 16075350

BTW nummer NL148215221-B01